Gå till innehåll

Woolrich Jacka , Woolrich Outlet

litteraturen om osteoporos hos ryggmärgsskador eftersom det är en vanlig komplikation, viktigt att tänka på grund av risken för frakturer som följer och på grund av de svåra förhållandena för diagnos och bibliografiska traitement.MéthodeRecherche från Medline följande nyckelord: immobilisering osteoporos, ryggmärgsskador, benförlust, DXA-scanning (DEXA), bisphosphonate.RésultatsL'analyse litteraturen rapporterar en obalans i benmetabolism med en acceleration av tidig benresorption, i speciellt de första sex månaderna,Woolrich Jacka i den medullära skadade. Osteodensitometri är det diagnostiska referensprovet, men signifikant endast från 12 månader efter skada. Den bisfosfonatbehandling har visat sig vara effektiva i flera studier, men inte fysiskt, men ändå ofta utilisés.ConclusionIl inte i litteraturen rekommendation om vad man ska göra diagnos och behandling av osteoporos i ryggmärgsskada, men vissa data kan hjälpa till att föreslå en handlingsplan.

Woolrich Jacka
Woolrich Jacka

ObjectiveTo presentera en up-to-daterat litteratur av osteoporos hos ryggmärgsskada (SCI) patienter, med tanke på hur allvarlig denna komplikation (med en hög risk för frakturer) och komplexiteten i ikt diagnos, utvärdering och treatment.MethodsA Medline följande söka med nyckelord: immobilisering benskörhet, ryggmärgsskada, benförlust, DXA-scanning (DEXA), Woolrich Outlet bisphosphonate.ResultsOur analys av litteraturen noterade en benmetabolismen obalans i SCI patienter med accelererad benresorption tidigt (särskilt under de första 6 månaderna efter skada). Även om DXA-scanning härleda deras "gold standard" diagnostiskt förfarande, densitet Minska benmineral i signifikant Blir endast 12; månader partner efter skadan. Bisfosfonatbehandling har visat effekt. Trots den frekventa användningen av olika fysiska terapier, avhandling metoder-har-befunnits inte vara effective.ConclusionAlthough vår litteraturöversikt identifierade inte några riktlinjer om strategin för att diagnostisera och behandla osteoporos i SCI patienter Flera iakttagelser skaffar handledning finns rutiner för tidig diagnos och förebyggande behandling.

Woolrich Outlet
Woolrich Outlet

RésuméObjectifÉtablir en genomgång av e eftersläpning i samband med Direkt mätning och möjliggöra snabba utvärderingar av olika metoder innan implementation.Budgeting alternativ med på gården uppgifter aussi Ge en enklare, mer smittsamma moyen de objektiv bedömning närvarande misslyckas att överväga tidpunkten och transportaspekter lindring och antar en direkt orsakssamband mellan potentiell och faktisk näringsförlust. Riskbedömning och modellering är ett mer omfattande och flexibelt sätt att mildra risken för skada. Woolrich Parka validera på ett korrekt sätt. De enskilda tillvägagångssätten bör integreras för att maximera deras möjliga användbarhet och positiva egenskaper. Detta möjliggör effektivare och effektivare leverans av näringsämnen. Ett sådant integrerat tillvägagångssätt kommer också att bli effektivare och involvera bonden i vad som ska vara en iterativ process.