Gå till innehåll

Barbour Jacka , Barbour Outlet

Bearing excitation är en av de viktigaste mekaniska källorna för vibrations- och ljudgenerering i maskinsystem i ett brett spektrum av industrier. Trots att det i stor utsträckning undersökts, är det noggrant att förutsäga vibrationens / akustiska beteende hos lagren en utmanande uppgift på grund av dess komplicerade olinjära beteenden. Medan vissa markarbeten har lagts ut på en rad med djupgående spårkullager (DGB), Barbour Jacka har omfattande modelleringsansträngningar på sfäriskt rullager (SRB) ännu inte genomförts. Det beror främst på fakta att SRB-systemet har ytterligare en frihetsgrad (DOF) på den rörliga rasen (kan vara antingen inre eller yttre rasen) och har i allmänhet fler rullande element jämfört med DGB. I denna studie utvecklas en omfattande SRB excitation source-modell. Förutom de vertikala och horisontella förskjutningarna som beaktats vid tidigare undersökningar åtgärdas axiell förskjutning / belastningens effekter genom att införa DOF i axiell axelriktning. I stället för att behandlas som förutbestämda konstanter formuleras de inbördes / yttre rakets kontaktvinklar som funktioner för axiell förflyttning av den rörliga rasen för att återspegla deras beroende av axiell rörelse.

Barbour Jacka
Barbour Jacka

Tillvägagångssättet som presenteras i detta dokument redogör för punktkontakterna mellan rullarna och den inre / yttre sondhållaren karakteriserades och jämfördes i tid-, våglängds- och frekvensdomänerna, med användning av både beskrivande och inferentiell statistik. ResultatenHandrörelsen manifesteras som starka slumpmässiga variationer i Rd ( λ, t) som påverkade temporära och frekvensegenskaper hos Rd (λ, t). Den procentuella standardavvikelsen% STD av Rd (λ, t) som förvärvats utan sondhållare kan vara så hög som 60%, Barbour Outlet och de är signifikant högre än de med sondhållare vid alla våglängder. Denna skillnad är särskilt framträdande mellan 400 och 600; nm. Rd (λ, t) som förvärvats utan sondhållaren behandlade också en högre spektral kraftenergi i frekvensdomänen än de med sondhållaren. Korrelationsanalysen visade att handmotionerna inducerade synkroniska variationer i Rd (X, t) mellan 600 och 800; nm, men denna synkronitet är inte uppenbar mellan 400 och 600; nm. Slutsats. Resultaten av denna undersökning visar arten och storleken på handmotionsinducerad artefakter i diffus reflektansspektra in vivo och föreslå en potentiell lösning (dvs. en sondhållare) för att ta bort dem. Dessa resultat gör att vi kan förbättra kvaliteten på tidsberoende diffusa reflektanssignaler som förvärvas för att studera de dynamiska egenskaperna hos biologiska vävnader, som hjärnan, in vivo.

Barbour Outlet
Barbour Outlet

BackgroundOptical spectroscopy kan användas för att bedöma de patofysiologiska egenskaperna hos sjuka och skadade biologiska vävnader in vivo på ett icke-destruktivt sätt. Den används ofta i samband med en kontaktoptisk sond för drift och avkänning i ett sterilt fält.  Eftersom sonden ofta hålls av en utredares hand under datainsamling, kan eventuell instabilitet påverka kvaliteten på förvärvade data och därmed försämra noggrannheten hos diagnosen. Barbour Hoxun Denna studie var avsedd att kvantitativt karakterisera dessa artefakter och sedan föreslå en effektiv tekniklösning för att ta bort dem. Metoder Tidsberoende diffusa reflektansspektra (Rd (λ, t)) erhölls från den normala cortexregionen hos pediatriska patienter som genomgått epilepsioperation. De förvärvades med en hastighet av 33; Hz och deras intervall var 400 och 900; nm. Två olika sätt att samla data testades: en med fiberoptisk sond som hålls av kirurgens hand under datainsamling och den andra med sonden hållen av en speciellt utformad sondhållare. Sondhållaren konstruerades och konstruerades för att minimera variationerna i sondkontaktstryck och kontaktpunkt under hela tiden för en given undersökning. Spektral data förvärvad med användning av inte användande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *