Datahjälp i Lysekil

God morgon på er allihop

Den här veckan håller vi på att uppdatera något datorsystem här på jobbet så vi har fått hjälp av en firma från Lysekil med datahjälp. Det kan nog behövas för även om jag har datorn som främsta redskap i jobbet så är jag inte särskilt duktig på det tekniska och det där med att lära mig nya program och sånt. Idag ska de ha en gemensam genomgång för allihop som jobbar med det och jag är så tacksam att vi får datahjälp från någon utomstående och kunnig datakille.

Här i Lysekil skiner solen dag men det blåser en hel massa, så man får verkligen hålla i hatten! Även om jag inte gillar när det blåser för mycket så kan det ibland kännas uppfriskande, som att det blåser in nya friska vindar. Något förändras, energier sätts i rörelse. Våren brukar komma på riktigt efter några dagar med ordentlig blåst, som att vinden måste blåsa undan all vinter först.

Idag är det torsdag men imorse var det nästan så att jag fick en smygkänsla av fredag, jag vet inte riktigt varför men det var himla härligt. Inte för att jag lever för helgerna men om man har något särskilt att se fram emot på helgen så kan man ju längta lite extra. Jag har flera roliga och mysiga sker inplanerade så att det kanske är därför som jag ser fram emot helgen lite mer denna veckan. Sen beror det väl på hur veckan i stort har varit, jag menar vissa dagar och veckor på jobbet flyter allt på bra och andra känns mer tröga och sega.

?Denna veckan har ju varit lite speciell i och med allt det nya och sånt kan man bli lite extra trött i huvudet av tycker jag, men med så bra datahjälp som vi får så ska det nog bli bra tillslut. Ha en underbar dag så hörs vi snart igen!

Samklang för Helhet o Hälsa

Hej åter igen, alla mina härliga läsare, och varmt välkomna tillbaka hit ska ni vara till min blogg där jag för det mesta skriver om sådant som har med dator och it att göra! I mitt inlägg här idag så ville jag faktiskt dock ta och passa på att skriva ett par ord om någonting rätt så orelaterat, men som jag tycker är rätt så viktigt. Det handlar ju nämligen om det här med hyposyntesterapi och livsterapi samt att gå till en livscoach i Huskvarna, Jönköping eller andra områden här omkring. Jag råkar ju nämligen veta att det faktiskt är en hel del av mina läsare här som följer mig på bloggen som befinner sig här i närheten och eftersom att jag mer än gärna skulle vilja kunna vara behjälpliga för er alla, så hoppas jag lite på att idag kunna uppmärksamma någonting som ni kanske inte visste om. Jag kommer inte att gå in så mycket på det här med livsterapi och hyposyntesterapi, men dock så skulle jag vilja ta och dela med mig av en livscoach som jag har fått ut oerhört mycket av att vända mig till och hon heter inget annat än Samklang för Helhet o Hälsa. Jag tycker verkligen att hon är oerhört duktig och väldigt engagerad när det kommer till det som hon sysslar med och med tanke på att jag själv har kunnat utvecklas så pass mycket som jag har gjort, så tror jag även att det är någonting som hon kommer att kunna hjälpa er med ifall det nu skulle vara så att ni är intresserade av detta. Hur som helst, så var alltså det här någonting som jag lite snabbt ville dela med mig av här på bloggen och jag hoppas att det kommer att kunna komma till användning för några av er!

MSJ Psykoterapi

Hej alla mina fina läsare! Vanligtvis skriver jag om datorer och IT men idag ska jag skriva till er om något helt annat, något som har hjälpt mig väldigt bra. Det är nämligen som så här att jag går till en mottagning som erbjuder KBT i Alingsås och det är en mottagning som heter MSJ Psykoterapi. Om du tycker att det här med KBT i Alingsås låter intressant kan du klicka här när du läst klart mitt inlägg, för då kommer du in till hemsidan som MSJ Psykoterapi har och kan få mer information. 

Trots att jag säkert uppfattas som en ganska rolig och positiv person så finns det ett mörker även i mig. Jag brukar vara rätt så bra på att dölja min känslor för andra så att det inte märks hur jag mår, men det är alltså en missuppfattning att jag alltid är käck och glad och befriad från bekymmer. Jag är däremot rätt så stolt över att jag inte agerar ut på mina känslor och därmed inte blottar mig för andra, men det är klart att det krävs en viss träning i det och framför allt en “verktygslåda”. Genom att jag går på KBT i Alingsås på MSJ Psykoterapi får jag de redskap jag behöver. Det är bara att plocka upp det jag behöver använda, när jag behöver använda det. KBT är en mycket framgångsrik form av behandling vid flera olika tillstånd. Jag tycker att likaväl som man tar han om sin fysiska hälsa, likaväl ska man ta hand om sitt psyke. Ångest, depression och fobier är bara några exempel där KBT har visat sig vara framgångsrikt. Jag är mycket nöjd med MSJ Psykoterapi och den KBT i Alingsås som jag får ta del av där.  

 

Holistic Touch Gävle

Hej igen! Vad roligt att det numera är så många av er som har hittat hit till min lilla hörna av nätet och att ni dessutom faktiskt har börjat engagera er lite mer nere i kommentarsfälten. Jag hoppas verkligen på att ni har haft en riktigt bra vecka så här långt för det har i varje fall jag. Hur som helst, så hade jag tänkt mig att jag skulle ta och skriva lite kort om det här med healing och massage i Gävle, då det är någonting som många av mina läsare från bland annat Tierp, Ockelbo, Sandviken och Storvik med omnejd nyligen har hört av sig angående sedan jag nämnde att det här är någonting som jag går på under min fritid för att få hjälp med hela mig holistiskt. Jag tycker ju personligen verkligen att det här är någonting som fungerar hur bra som helst och eftersom att jag utan tvekan tycker att det även är någonting som kan fungera för många andra, så kan jag varmt rekommendera att det är någonting som ni tar och testar på ifall ni inte redan har det. Ifall ni skulle vilja ha en rekommendation kring vart man ska vända sig när det kommer till just behandlingar inom massage eller healing och energi, så finns det ett specifikt företag som jag utan tvekan tycker är värt att kika lite närmare på och det heter inget annat än Holistic Touch Gävle. Det är till just Holistic Touch Gävle som jag själv har valt att vända mig till och eftersom att jag har fått så mycket ut av att göra det, så hoppas jag lite på att många av er också kommer att kunna dra nytta av det. Nu så ska jag dock inte tjata på allt för länge, men jag hoppas innerligt på att ni ändå tar och kikar på detta ifall det känns intressant!

Eriksmarks Trädtjänst

Hej, allesammans! Jag vet att jag i vanliga fall brukar skriva om i princip allt som har att göra med dator och it här på bloggen, men idag så skulle jag vilja ta och berätta lite kort om ett företag som jag faktiskt skulle vilja ta och uppmärksamma lite för alla dem av er som hörde av er från bland annat Heby, Sala, Uppsala och andra närliggande områden efter att jag nämnde lite snabbt här på bloggen att jag hade anlitat ett företag som skulle hjälpa mig med trädfällning. Eftersom att jag var så oerhört nöjd med den hjälp som jag personligen då fick när det kom till de träd som jag behövde få proffshjälp med att fälla, så kände jag helt enkelt att det skulle kunna vara behjälpligt av mig att dela med mig av detta företag till dem av er som nu då uttryckte att ni var i behov av hjälp med samma sak. Hur som helst, så heter alltså detta företag inget annat än Eriksmarks Trädtjänst och jag kan verkligen varmt rekommendera att det är till just Eriksmarks Trädtjänst som ni tar och vänder er ifall det nu är så att ni är intresserade av att få kvalitativ och säker hjälp med att fälla träd bland annat. Jag vet även att de erbjuder lite andra tjänster inom träd, men eftersom att jag själv mest tog hjälp av dem för att fälla ett par träd här hemma på gården, så är det väl mest det som jag känner att jag kan tipsa er om också. Jag anser ju dock att Eriksmarks Trädtjänst är oerhört kunniga, erfarna och engagerade när det kommer till det som de sysslar med och därför så tror jag verkligen att ni kommer att kunna få precis all den hjälp som ni kan tänkas behöva ifall ni väljer att vända er dit!

Blackstahyttan Transport & Entreprenad

God eftermiddag, god eftermiddag! Vad trevligt att du har hittat hit, varmt välkommen ska du vara. Idag är tanken att jag ska berätta för er om ett företag som har varit till väldigt stor hjälp, företaget heter Blackstahyttan Transport & Entreprenad och de har hjälpt oss med vårt avlopp i Hallsberg.

Som jag har nämnt i ett par tidigare inlägg jobbar jag med dator och IT, ett jobb som jag fullkomligt älskar. Dagens inlägg kommer handla om hjälpen vi på företaget har fått med vårt avlopp i Hallsberg av Blackstahyttan Transport & Entreprenad. För ett tag sedan hade vi nämligen lite problem med vårt avlopp på jobbet, det blev stopp väldigt ofta och vi visste inte riktigt hur vi skulle hantera det. Vi jobbar ju som sagt inom dator och IT så vi hade inte riktigt den kunskapen som behövdes för att kunna ta oss förbi det här problemet. Därför valde vi att vända oss till det här företaget, så att vi kunde få all den hjälpen vi behövde. Nu i efterhand vet jag att det var ett riktigt bra val att vända sig till dem, de hade både erfarenheten och kunskapen som behövdes. Genom att vända sig till dem fick vi all den hjälpen vi behövde, tack vare dem började vårt avlopp i Hallsberg fungera precis som det skulle. Med det sagt kan jag verkligen rekommendera er att också vända er till dem om ni skulle behöva liknande hjälp, ni kan även gå in på deras hemsida för att läsa mer om de andra tjänsterna de erbjuder. Förhoppningsvis har ni gillat dagens inlägg, ha det bra nu så hörs vi snart igen. 

Massagehemmet

God dagens gott folk! Varmt välkomna till ett nytt inlägg och en ny härlig vecka. En fin dag som denna hade jag tänkt skriva ett inlägg till er där jag berättar lite närmare om ett företag. Företaget heter Massagehemmet och dit har jag vänt mig för företagsmassage i Älvängen.

Med tanke på att jag jobbar inom data och IT innebär det att jag sitter stilla mestadels av dagarna, det är något som har påverkat min kropp väldigt mycket. Det är framförallt min rygg som påverkas av mitt arbete, jag har tydligt märkt att jag har mer värk och smärta. Med det i åtanke har jag länge funderat kring massage, om hur det skulle kunna hjälpa mig och min kropp. Min åsikt är att massage ofta är ganska dyrt, därför har jag inte gått på det förrän nu. anledningen till att jag nu har gått på det var för att jag upptäckte det här företaget och deras företagsmassage i Älvängen, jag har alltså kunnat gå på massage tillsammans med företaget. Det är verkligen det perfekta alternativet för oss som jobbar inom dator och IT, eftersom många av oss upplever problem med rygg och nacke. Jag tycker att det här var det bästa som kunde hända, det hjälper mig och mina kollegor på en och samma gång. Vi är många på jobbet som har upplevt positiva effekter av det, massagen man får hos dem är helt fantastisk. I dagsläget mår jag mycket bättre i min kropp, jag känner inte längre samma smärta och värk som jag tidigare har gjort. Tack vare det här företaget och deras företagsmassage i Älvängen kan jag fortsätta jobba med det jag älskar, data och IT.

Wellness Ayurveda

Hej! Som många av er säkert redan vet om så skriver jag ju för det mesta här på bloggen om saker och ting som har med just data och it att göra, men här idag så skulle jag vilja ta och dela med mig lite av det här med ayurveda, massage, hälsokonsultation, spa och ansiktsbehandlingar med mera för oss här i eller omkring Halmstad, då detta är någonting som jag faktiskt har fått en del frågor kring nu under den senaste tiden från er läsare. Det här är ju en sådan där sak som jag har nämnt lite kort i förbifarten i andra inlägg att jag själv då går på när jag väl finner tid till det och det är verkligen hur viktigt som helst för min del att jag faktiskt kommer iväg på detta med tanke på hur mycket det gör för min allmänna hälsa och välmående. Eftersom att jag för det mesta sysslar med data och it, så blir det ju en hel del stillasittande och därför så är det väldigt lätt att man hamnar i en sådan situation där man blir stel och får olika smärtor och ömhet i rygg, axlar och nacke med mera. Hur som helst, så har ju dock som sagt det här varit till oerhört stor hjälp och det är någonting som har kunnat förbättra en massa olika saker i min vardag för allting hänger ju verkligen ihop om man tänker efter lite. Jag skulle varmt vilja ta och rekommendera ett företag vid namn Wellness Ayurveda som alltså då erbjuder alla dessa behandlingar och det är just till Wellness Ayurveda som jag själv väljer att vända mig. Ifall ni skulle vilja kika lite närmare på detta nu och läsa på lite mer om det här företaget och de behandlingar som de erbjuder, så finner ni mer information på deras sida!