Datahjälp i Lysekil

God morgon på er allihop

Den här veckan håller vi på att uppdatera något datorsystem här på jobbet så vi har fått hjälp av en firma från Lysekil med datahjälp. Det kan nog behövas för även om jag har datorn som främsta redskap i jobbet så är jag inte särskilt duktig på det tekniska och det där med att lära mig nya program och sånt. Idag ska de ha en gemensam genomgång för allihop som jobbar med det och jag är så tacksam att vi får datahjälp från någon utomstående och kunnig datakille.

Här i Lysekil skiner solen dag men det blåser en hel massa, så man får verkligen hålla i hatten! Även om jag inte gillar när det blåser för mycket så kan det ibland kännas uppfriskande, som att det blåser in nya friska vindar. Något förändras, energier sätts i rörelse. Våren brukar komma på riktigt efter några dagar med ordentlig blåst, som att vinden måste blåsa undan all vinter först.

Idag är det torsdag men imorse var det nästan så att jag fick en smygkänsla av fredag, jag vet inte riktigt varför men det var himla härligt. Inte för att jag lever för helgerna men om man har något särskilt att se fram emot på helgen så kan man ju längta lite extra. Jag har flera roliga och mysiga sker inplanerade så att det kanske är därför som jag ser fram emot helgen lite mer denna veckan. Sen beror det väl på hur veckan i stort har varit, jag menar vissa dagar och veckor på jobbet flyter allt på bra och andra känns mer tröga och sega.

?Denna veckan har ju varit lite speciell i och med allt det nya och sånt kan man bli lite extra trött i huvudet av tycker jag, men med så bra datahjälp som vi får så ska det nog bli bra tillslut. Ha en underbar dag så hörs vi snart igen!