Samklang för Helhet o Hälsa

Hej åter igen, alla mina härliga läsare, och varmt välkomna tillbaka hit ska ni vara till min blogg där jag för det mesta skriver om sådant som har med dator och it att göra! I mitt inlägg här idag så ville jag faktiskt dock ta och passa på att skriva ett par ord om någonting rätt så orelaterat, men som jag tycker är rätt så viktigt. Det handlar ju nämligen om det här med hyposyntesterapi och livsterapi samt att gå till en livscoach i Huskvarna, Jönköping eller andra områden här omkring. Jag råkar ju nämligen veta att det faktiskt är en hel del av mina läsare här som följer mig på bloggen som befinner sig här i närheten och eftersom att jag mer än gärna skulle vilja kunna vara behjälpliga för er alla, så hoppas jag lite på att idag kunna uppmärksamma någonting som ni kanske inte visste om. Jag kommer inte att gå in så mycket på det här med livsterapi och hyposyntesterapi, men dock så skulle jag vilja ta och dela med mig av en livscoach som jag har fått ut oerhört mycket av att vända mig till och hon heter inget annat än Samklang för Helhet o Hälsa. Jag tycker verkligen att hon är oerhört duktig och väldigt engagerad när det kommer till det som hon sysslar med och med tanke på att jag själv har kunnat utvecklas så pass mycket som jag har gjort, så tror jag även att det är någonting som hon kommer att kunna hjälpa er med ifall det nu skulle vara så att ni är intresserade av detta. Hur som helst, så var alltså det här någonting som jag lite snabbt ville dela med mig av här på bloggen och jag hoppas att det kommer att kunna komma till användning för några av er!